Prøveperiode på nyt system...

Go down

Prøveperiode på nyt system...

Indlæg  Admin on Søn 2 dec - 5:00

Vi admins har snakket sammen, og er blevet enige om at teste et nyt "system"..
Som vores regler er nu skal i have 1 bruger pr karakter, og den bruger hedder det samme som den pågældende karakter. Men da man kun kan have 1 bruger logget på af gangen(medmindre man har flere browsere), og man ikke kan have alle på 1 mail har vi besluttet og prøve noget nyt.. I den næste uge så skal i skifte jeres main profils navn til et brugernavn i vælger (ikke karakteren). I skal så fra denne rp alle jeres karaktere. Måden det vil foregå på er vist herunder som et eksempel i indlæg. så kan i se hvordan det vil foregå..

Efter denne uge vil vi admins snakke sammen igen og vurdere om vi skal beholde dette system. I er velkommen til at komme med jeres meninger i denne tråd. Hvis det bliver godkendt skal alle de andre profiler slettes, og alle karakter ark laves under 1 bruger (jeres main), men det er altså KUN hvis det bliver gjort fast.. I er velkommen til at hive fat i Heidi(felix) hvis i har problemer med at finde ud af det eller spørgsmål. ellers kan i altid skrive til os her.
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 55
Join date : 29/07/12

Vis brugerens profil http://mountainhigh.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Prøveperiode på nyt system...

Indlæg  Felixnyuu on Søn 2 dec - 5:02

Eksempel..


Lotus sad i kantinen hun var ikke sulten, hun sad i sin egen verden og skrev i en blok. Hun registerede ikke folk omkring sig.

Lily kom ind i kantinen. Hun fik straks øje på sin søster og gik over og satte sig ved siden af hende. Hun overvejede hvorfor hun sad alene
Felixnyuu
Felixnyuu

Antal indlæg : 2263
Join date : 31/07/12
Age : 32
Geografisk sted : Mountain High

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum