Info om Mountain High

Go down

Info om Mountain High

Indlæg  Admin on Lør 15 sep - 10:03

Mountain High er en skole som ligger oppe i Alperne i Frankrig. Den ligger ikke tæt på nogen by, og der er 4 timer til den nærmeste by. Det betyder dog ikke at skolen er isoleret og mangler ting. Det er en dyr skole og gå på, og derfor har skolen også de bedste faciliteter. Herunder er en liste af nogle af de særlige ting skolen kan tilbyde:

1. Skolen har sin egen dojo, og har en linje med speciale i kampsport. Det gør at de studerende ikke bliver sat bagud i deres træning go eventuelle mål om at ligge i toppen imellem kampsportsudøvere. Det er også derfor skolen tager sine elever med ud til tuneringer, og fra tid til anden afholdes der også en tunering eller to på skolens grund.

2. Der musik lokale som har alt i instrumenter. Det er til fri benyttelse af alle elever på skolen, men kræver dog man behandler tingene ordenligt.

3. Lækkert fællesrum med tv, diverse spillemaskiner og nogle dejlige sofaer hvor eleverne kan være sociale indbyrdes

4. En lækker kantine som har alt, undtagen sukkerholdige ting.

5. Stort lækkert udendørs område som er til fri afbenyttelse af eleverne, så længe de bliver på skolens grund, som er markeret med et hegn hele vejen rundt. Dog skal man meget langt for at finde det.


Mountain High er en kostskole og har derfor nogle rigtig lækre dorms. De er dog delt op efter 1, 2 og 3 årgang. 3årgangs har de bedste faciliteter, da det selvfølgelig skal give et plus at blive på skolen alle 3år. Alle værelser har et tilhørende badeværelse med toilet. Der er derudover omklædnings/badefaciliteter. Et til henholdsvis drengene og et til pigerne.

Skolen arrangere fra tid til anden specielle arrangementer som vil blive smidt op på en opslagstavle nede i fællesrummet. Det er også her eleverne kan nyde fritiden hvis de ikke gider være på lokalet.


Skolen har nogle regler som de forventer eleverne overholder. Disse regler kan læses her: [Only admins are allowed to see this link]

Eventuelle opdateringer kan forekomme
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 55
Join date : 29/07/12

Vis brugerens profil http://mountainhigh.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum